conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Du är här

Event

Final

21 oktober 2015 08:0018:00
Open Arena - Lindholmen Science Park
Publik utställning av tävlingsbidrag, presentationer för juryn och prisutdelning för tävlingens vinnare.

Under finaldagen kommer de tävlande lagen dels att presentera sina prototyper för juryn men även visa upp dem för varandra och för allmänheten i en publik mässa. Dagen avslutas med att tävlingens vinnare koras.

Jurypresentationer (0800 - 1530)

Varje lag har möjlighet att under 15 minuter pitcha sitt tävlingsbidrag för en av tävlingens fyra parallella jurygrupper som kommer att bedömma bidragen med avseende på: hur de bidrar till det temamål lagen har riktat in sig mot, innovationshöjd, koppling till ElectriCity, realiserbarhet samt potential att locka nya resenärer till kollektivtrafiken.

Lagen har tilldelats tider per mail. Följande lokaler kommer att användas för presentationerna:

  • Effektivt & roligt 1 - Open Arena: Demostudion
  • Effektivt & roligt 2 - SAFER: konferensrum Bohlin
  • Attraktiva hållplatser - Aktiviteten: Konferensrum 14
  • Bussresor för alla - Aktiviteten: Konferensrum 15

Publik mässa (1400 - 1700)

Mellan 14:00 och 17:00 kommer lagen att visa upp sina prototyper för varandra och för allmänheten i Open Arena på Lindholmen Science Park. Detta är en utmärkt möjlighet för allmänheten att bekanta sig med de fantastiska prototyper som utvecklats under tävlingen.

Prisutdelning (1730 - 1800)

Runt 17.30 kommer de tre temavinnarna och huvudvinnarna (1 bidrag) till publikens jubel att koras i Open Arena på Lindholmen Science Park. Vinnarna kommer sedan även att exponeras på Lindholmen Software Development Day dagen efter.