conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

Du är här

Inspiration

Resenärskampen

resenarskampen.pngResenärskampen var en idétävling (2013 och 2014) som letade efter genomförbara idéer som behandlade delar av resan eller tog ett helhetsgrepp från dörr till dörr. Resenären stod i fokus och tävlingsbidragen skulle generera samhällsnytta och/eller affärsnytta.

Läs mer om de vinnande bidragen här

Disrupt NY Hackaton 2015

disrupt.jpgDisrupt arrangerar världens främsta teknikmässor och hackatons. Deras gigantiska hackaton som gick av stapeln i New York i maj bjöd därför självklart på spektakulära resultat. 

Läs mer om Disrupt NY och bidragen här

Nordic Built Challenge

nordic_built.jpgNordic Built Challenge är en öppen, multidisciplinär tävling som syftar till att utveckla lösningar för nordiska urbana utmaningar kopplade till en fysisk plats - på ett smart, beboeligt och hållbart sätt.

Läs om de vinnande bidragen här

Mashup.se

mashup_2.jpgMashup.se handlar om mashups och öppna APIer från en svensk synvinkel. Det kan vara svenska mashups, APIer till svenska tjänster eller internationella APIer som kan vara användbara i Sverige. Mashup.se erbjuder också introduktion till begreppen mashup och API.

Läs mer om APIer och Mashups här

Svenska API-katalogen

api-katalogen.pngMålet med API-katalogen är att samla alla svenska APIer på ett ställe så att de som vill använda APIer lätt kan hitta ett API som passar. Vi vill främja användandet av svenska APIer och vi vill hjälpa svenska utvecklare att bygga innovativa lösningar.

Bläddra bland APIer och applikationer här

Innovativa hållplatskoncept

bus_stop.jpgMånga innovativa busshållplatskoncept med stor potentiell samhällsnytta har föreslagits genom åren. Nyhestsidan Walyou listade för ett tag sedan de 19 koncept de tycker är mest intressanta.

Inspireras av 19 innovativa hållplatskoncept

Pendling i London

1191-2.jpgThe guardian beskriver sex förslag av radikalare karaktär, för hur pendlingen i den brittiska huvudstaden kan förnyas.

Inspireras av 6 innovativa pendlingskoncept